VREMEA

luni, 9 februarie 2009

luni

satul de norii de afara, de inceputurile oricum lenese de saptamana, rup tiparele si ma exprim apropos de subiectul atat de - inca - prezent in mintile unora dintre noi. Dupa cum am primit ca link, fara a avea legatura cu obisnuinta de a folosi si eu expresia la radio "Buna seara tie si ascultatorilor nostri..." se referea desigur la mediatizata informatie cel putin de presa online"Toate mesajele SMS de pe telefoanele mobilesunt inregistrate ● Traficul de tip e-mail este la randul sau monitorizat La miezul noptii a intrat in vigoare legea pe
baza careia este monitorizat intregul trafic al telefoniei mobile, mesajele SMS si comunicatiile electronice. Aceste inregistrari sunt pastrate timp de sase luni."
Si ma gandeam, de cand am devenit atat de important ca persoana?! Vorbesc la modeul general. Convorbirile dintre Veta si Ion nu cred ca pot atrage interventii operative din partea autoritatilor competente din cauza cuvintelor aruncate la betie. (Dau un exemplu aiurea si exagerat, tocmai pentru a scoate in evidenta the obvious). Asadar cred ca mai mult e vorba despre impresii si in acest caz,ca de altfel si in cazul crizei. A inceput atacand segmentul psiho-social, asta dauneaza nervului si asa stressat ca traieste in Romania, continua in acelasi tipar si probabil nu va trece atat de repede cum se prognozeaza tot din acest motiv. Anul 2009 este hotarator economic, am inteles, psihologic insa, cred ca vor mai trece cativa pana sa ne dam seama de efectele simtite pe dinauntrul nostru. Si ...la un moment dat, sictiriti fiind si de acest subiect (criza) vom zice...tot din popor..."bucurosi le-o duce toate, de-o fi pace, de-i razboi". Ca-asa-i la noi. Ca sa rimeze. Pam - pam.

4 comentarii:

Ciprian D. spunea...

Legea asta ori criza nu reprezinta atacuri violente la adresa omului sarac dar cinstit, dresat - cum spuneai - sa-si lamenteze sinele liric.

Andy Popianos spunea...

eXact......ma gandeam la faza cu"viata fara poezie....e pustiu ;)"

Anonim spunea...

zau asa andy, unde vrei sa se mai spele banii daca nu in aceasta "infrastructura" de ascultat?
si avem atatea SRL-uri ale "oamenilor mari" care trebuie finantate...
nu cred ca asculta nici dracu, dar cineva trebuie sa ia niste bani, ca de' e criza pt toti
e doar o parere :)
dana

Andy Popianos spunea...

Dana, mi-a fulgerat si mie cum ca s-ar putea sa se rezume la un alt mod de a mai toca niste banuti pentru "ai nostri care ne-au ajutat sa ajungem aici sus", dar odata cu vremurile, nu m-ar mira chiar sa se lege institutia nou creata de un subiect - fie si inventat - numa' asa, sa fie prezentat la tv si lumea sa zica "oaaaaaa, uite ca se-ntampla"