VREMEA

joi, 22 martie 2012

Remember 2005-A

Mi-am adus aminte că mă mai prosteam eu cu scrisul a tot felul de idei încă de acum mulí ani. S[ fie vreo 7 cred. My God! At]ta a trecut? Enfin. Am găsit ceea ce făceam pe atunci și am făcut copy/paste :
Astăzi, primul articol :

"Fara a avea pretentia ca le stie pe toate autorul acestui quelqu'chose incearca sa iti comunice ceva. Sa vedem...esti pe "frecventa lui" ?
Salutare tuturor. Poate un salut banal, nu m-am gandit prea tare. N-am vrut sa gasesc in formula deinceput - ca de altfel si in cea de final o treaba mareata, cum vezi pe la televizor, sau auzi la radio. Nu, pentru ca aici incerc altceva. Fara ratinguri, fara reguli, fara teama ca cineva sa-ti atraga atentia ca ai ...>

gresit sau ca in multe cazuri "sa te indrume, sau sa-ti dea o idee". Aici suntem doar noi si incercam sa gandim. Uneori prea mult, alteori cu mari scapari, in acest loc incercam sa cream o intimitate. Sa comunicam unii cu ceilalti. Poate ca suntem multi, poate ca suntm putini, poate ca nici nu prea conteaza pentru tine ce scriu eu aici, dar asta-i farmecul internetului. Foarte multe litere aruncate me 'j de mii de pagini....unele cu sens, altele pur comerciale, altele care te atrag in diverse ipostaze gen ghicitul in palma, dar poate - zic - putine citite cu adevarat. De la bun inceput facem o regula. Ca sa stim si noi ce se intampla, pe sistemul "texte texte, dara sa stim si noi".
Eu sunt Andy. Nu-i nimic daca nu ma cunosti. Si daca da, eu nu ma supar. Prin natura meseriei mele, trebuie sa ma deschid la minte in fiecare zi. Intr-o mie si una de feluri distincte. Asa ca m-am gandit eu, sa te iau cu mine in acest journey. La propriu se va intampla in felul urmator: O rubrica saptamanala de opinii din cele mai diverse, cu tinta rareori definita. Un peisaj, o expresie, un sentiment sau de partea cealallta un banner nou, un taximetrist nervos, unul care nu a semnalizat, altul care s-a luat la bataie, vecina de la 4 care asculta manele la maxim, tti sunt subiecte pentru ceea ce va urma. Ii vedem zilnic, ii auzim, ii simtim, sunt langa noi asa ca personajele vor face obiectul vorbirii noastre. Apoi sunt sentimentele, pe care le traim zilnic, minut de minut (asta a sunat ca intr-un promo de stiri) care isi vor avea locul aici.

Va fi.....un fel de nici un fel. Neputand fi incadrat nicaieri, ne-am hoatart sa-i spunem...F.M. FM pentru ca daca totul iese bine o sa reprezinte semnul pentru o Famile Mare, FM pentru ca, fiind o data pe saptamana cu el vom pecetlui rezonantacelor 7 zile din calendar cu noi si nu in ultimul rand FM, deoarece in cel mai rau caz, initiativa mea poate fi catalogata drept Foarte Mediocra.

Aici e momentul sa multumesc de gazduire sibiuonline.com si sa te invit sa-mi scrii parerea ta sau comentariul tau oridecateori crezi ca ai avea ceva in + de zis, sau, - vorba aceea - ceva in minus.

Si astea fiind zise daca ai ajuns sa citesti pana aici (treaba asta tot de pe net m-a inspirat) ramane ca am facut cunostinta, ca in cel mai rau caz ti-am atras atentia si poate ca te-am facut sa astepti urmarea saptamana viitoare.

Iti multumesc frumos de timpul acordat si cu respect te salut.
Andy "

2 comentarii:

Anonim spunea...

pai...salutare sa fie !

buna idee, imi place mult, si ma bucur sa recitesc sau sa citesc acum ce cugetai tu pe atunci

dar, daca ma stii cat de cat, deja eu am luat-o la galop si am ajuns fff departe cu gandul...sper sa poti tine pasul :)))

deci, cum procedam: astept articolul nr.2,3,4 etc, zilnic, o data pe saptamana, o data pe luna?

astept cu cea mai mare nerabdare

strumfy

Anonim spunea...

thx