VREMEA

sâmbătă, 31 martie 2012

Remember 2005-E

"Fara a avea pretentia ca le stie pe toate autorul acestui quelqu'chose incearca sa iti comunice şi în săptămâna cu numărul 5 ceva. Sa vedem...esti pe "frecventa lui" ?


Săptămâna cu numărul 5. ( V )
Am spus de la început că discutăm aici despre tot şi despre nimic, despre toată lumea dar în fond despre nimeni şi în acest ton strict vom păstra dialogul de săptămâna asta.

Pentru că săptămâna asta vorbim despre un cerc....vicios sau, dacă tu vrei, despre capacitate fiecăruia de a fi propriul său shef. Aş începe cu o persoana sus-pusă (a nu se lua ad literam ok?) care prin deciziile sale influenţează viaţa unora mai mici.... in grad.... in statură socială. Dar şi aceştia influenţabili, la rândul lor au contribuţia lor la influenţarea altora mai mici in "grad",care şi ei la rândul lor................... înţelegi ce vreau să spun? Să luăm de exeplu un mare şef de la RAR (fara nici o aluzie.....serios) deci, şeful trasează conduite pentru angajatul Gică, care angajat fiind pus intr-o astfel de situaţie îi transmite vecinului de la scara B ca nu mai poate sa-l ajute. Vecinul de la scara B astfel, fiind pus într-aşa o postură şi........ ştiindu-se cu datorii la prietenul Marcel, îi spune acestuia că nu se mai poate. Şi Marcel ii spune fiului, în cele din urmă că e mai bine să-şi repare întâi maşina. Această poveste se repetă în fiecare zi, la fiecare secundă în minunata noastra ţara. Nu vreau să zic aici că de-abia acum mi-am dat seama. Nu. Nu vreau să zic nimic de fapt, observ deci exist cum fiecare e shef pe viaţa lui dar de fapt pe o mica particică din viaţa celor din jurul său. Şi de fiecare dată când te vei întâlni cu unul din eroii poveştii mele, fiecare va da vina pe SISTEM. Normal atunci mă întreb......... SISTEMUL nu este facut din oameni?, nu cumva fiecare din noi contribuim la menţinerea lui in aceasta formă?, şi nu cumva ne convine cum se mişcă treaba în stadiul de faţă? ....sau să refolmulez : Câtă putere are sheful cel mare în povestea noastră şi câtă cel din capătul opus? Cine e de fapt adevăratul său shef? Primul ......sau.......ultimul.

Iţi mulţumesc şi aştept comentariile tale la adresa binecunoscută.
Cu drag...Andy"

Niciun comentariu: