VREMEA

joi, 19 februarie 2009

greu, tot mai greu

Am gasit melodia citata acum cateva post-uri ago. Aia cu "ninge ninge..." Tot mai greu gasesc muzici pe care le dadeam la radio, de acum sa zic...8 ani, ca sa nu mai zic de alea foarte vechi, pe care nici eu nu le mai tin minte. Gen 1996/7 Era youtubului sau a lui trilulilu nu include neaparat accesul la ceea ce a fost odata. De ex Riff cu 2 straini, ca sa iau un exemplu aiurea.
Oricum, revenind la ..."ninge ninge..."

Distreaza-te Online

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ei, de data asta chiar ninge frumos. Stateam azi-noapte si ma uitam pe geam la fulgii linistiti care cadeau feeric si ma gandeam la craciunul din '96 cand pe la 2 noaptea faceam acelasi lucru, doar ca atunci aveam si ce asculta (inutil sa-ti mai spun ce...). Singura legatura acum cu atmosfera de atunci e ca ninsoarea asta m-a dus cu gandul la "last christmas" (wham)...una din aia foarte veche, dar nu uitata.
Totusi de ce esti asa melancolic? Mai e o saptamana si vine....primavara (cel putin teoretic), si exact doua saptamani pana.......sau poate chiar asta e motivul?
don't be a stranger.......:))
(Strumfy, de data asta)

Anonim spunea...

Sunteti norocosi. La mine a fost lapovita la prima ora pana aproape de pranz si apoi numai ploaie. Am ajuns ca o varza uda acasa pentru ca batea vantul prea tare ca sa-mi reziste umrela.

Ufff, momentele astea de melancolie ne prind cu bratele si ne tin strans. Apoi ne elibereaza numai atunci cand se satura. Cam prin aceeasi perioada trec si eu: dragoste, nefericire, necazuri, probleme....nu se mai termina lista.

Andy Popianos spunea...

Strumfy, diferenta dintre '96 si acum o interpretez altfel. Chiar daca pe atunci muzica era insotita de anumite vorbe din partea unora, trebuie sa recunosti ca foarte greu se gasea (muzica). Acum, odata cu tehnologia, poti sa iti generezi tu play-list-ul apropiat de sufletul tau, fie la 2 noaptea, fie la 11 dimineata. Cat despre melancolie, n-as cataloga-o chiar melancolie. Mi-am adus aminte de o perioada mult mai simpla, cand nu trebuia sa te lupti de fiecare data pentru a te face inteles. Si multumesc ca ti-ai adus aminte. Nu asta e motivul, nu e cu motiv, nu e melansolieee. E doar liniste.
Amy, chill...cam ca afara. Nici eu nu credeam ca va mai ninge, dar a nins. Semn ca inca n-am iesit din iarna, oricat de mult am astepta asta. Cred ca a fost nevoie de o ultima fulguiala, pentru bucuria copiilor de afara.

Anonim spunea...

O ultima fulguiala sa ne bucuram si noi de ea :D, doar suntem copii.

Andy Popianos spunea...

Amy, ai dreptate. Vorba ailalta - "Little kids in the USA" - zice cantecul