VREMEA

vineri, 13 februarie 2009

Ceea ce e bine NU e egal cu ceea ce vrei...tot timpul

Imi amintesc de tine, imi amintesc de mine, imi amintesc de vremurile cand nu gandeam asa de mult, imi amintesc ca nu aveam atata tehnologie, imi amintesc ca deobicei era apreciat "ce-i in guşă şi-n căpuşă". Intre timp lumea s-a schimbat, de lucrat ne-am saturat, de galagie mi s-a cam luat. Si cu toate astea continui pe un drum ales, pentru ca ma pasioneaza sa vad cat mai pot duce. Ceea ce a fost a fost frumos, ceea ce va veni, este o bucurie sa descopar. Insa, daca stau sa ma uit la fiecare detaliu in profunzime, observ ca defapt imaginea generala este din ce in ce mai urata. Asa ca transmit lumii ceea ce demult am tot gandit despre ea. Cu schimbarile ei bruste, cu accentele de nervozitate, cu nelinistea pe care ti-o ofera si pentru toate lucrurile cu care m-a "bucurat" pana la vartsa asta urmatoarele.....evident frumos zise...cântate.



The Corrs - I never Loved You Anyway
Asculta mai multe audio Muzica »

Şi cu ocazia asta, am dat drumul unui mic sondaj de ceva timp, aici in dreapta. Eu mi-am exprimat deja opinia, sunt tare curios insa cine va castiga. N-am votat, personal, pentru ca parerea mi-o explic in cuvinte, nu vreau sa influentez rezultatul. Vreau sa vad doar care este parerea generala despre mâlul in care traim zi de zi. Cu bucuriile lui tot mai "pps-iste" ca tot stam mult la servici, cu umilintele ei legat de neputinta de a realiza ceea ce ai visat, e tî cî, e tî cî . Şi, DA, învăţ să scriu cu litere româneşti. Îmi ia mai mult, dar e un început. Vorba cântecului Compact - "un alt început".
P.S. Am "furat" de la ClauPentru că asezonez cu mesajul.

8 comentarii:

Anonim spunea...

hm...simt cumva plutind melancolia in aer?...de obicei asta ma pune pe ganduri, parca astept sa se intample ceva ce "coci"...si asta nu e deloc de bine.
sper sa ma insel, sa fie doar "paranoia", asa ca astept sa ma contrazici.
cred ca-ti dai seama la ce ma refer...
dana

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Azi vad ca nu esti in "apele" tale.

Daca stau sa ma gandesc la ce spui, da. Ai dreptate. Lumea evolueaza prea repede. Tehnologia avanseaza, oamenii se schimba si devin din ce in ce mai pretentiosi......nu vreau sa ma gandesc la asta. Zilele trecute am vazut o poza a vechiului Bucuresti si ma gandeam cum erau oamenii pe atunci. Tot asa mi-am amintit si de nuvela "La Tiganci". As fi vrut sa vad si eu vremurile de atunci.

Ma cam enerveaza faptul ca astazi oamenii sunt prea obsedati de calculator, internet, jocuri. De exemplu cu sora mea mica cu greu imi petrec timpul pentru ca mereu e pe mess, hi5, jocuri, forumuri....daca nu as scoate-o din casa, acolo ar sta toata ziua. Eu petrec doar 1-2 ore seara si nimic mai mult.

Anonim spunea...

malul in care traim zi de zi este al nostru, dragutul. si asa mult ne place sa ne vaicarim! vai, ce rau traim! dar cine e vinovatul? eu stiu - martienii, frate!

Andy Popianos spunea...

Astazi, oamenii sunt obsedati de... cam de orice. Fiecare cat poate sa priceapa, fara a-i cataloga, unii iti observa, inteleg putin, dar te catalogheaza la fiecare gest pe care il faci, altii au treaba cu certitudinile, pe cand marea majoritate se preocupa de dorintele lor imediate. Daca esti de acord cu ele bine, daca nu, ai face bine sa da. oricum, argumentele le sunt la indemana. Ori, daca te plictisesti, sau te apuca sictirul si simti ca te lupti cu morile de vant, vorba lu' Dan...poti alege Marte. Macar e foarte departe.

Anonim spunea...

Da,e departe de civilizatia care intre timp s-a transformat in "jungla".

Andy Popianos spunea...

si apropos de....asezonez cu:"in the jungle, the WILD jungle, the lion (nu neaparat in chip de rege al animalelor)sleeps tonight." Si tomorrow, si the day after etc. Pana se va prinde cineva de ce oare. Dar nimeni nu intelege. And that's also fine by me.

Anonim spunea...

Imi pare rau daca nu am inteles in totalitate articolul din puctul tau de vedere. Poate in timp o sa ma "trezesc" si o sa-mi dau seama. N-ai scapat de mine...o sa mai vin cu comentarii pe tema asta. :D