VREMEA

vineri, 20 februarie 2009

avem o imagine

Clara! Asadar s-a votat, s-a incheiat, s-a observat.
La intrebarea Cat de tare te enerveaza lumea din jur a castigat raspunsul foarte tare. Asa cred si eu, acum ca s-a incheiat, pot sa imi dau cu parerea. Vad ca nu sunt singurul care crede asa. Multumesc de participare si ganduri usoare in continuare.

Foarte tare!!!

4 (44%)

Acceptabil...

3 (33%)

Cine-o baga in seama?!

1 (11%)

Deloc,chiar imi place!

1 (11%)

Nu m-am gandit...

0 (0%)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ce bine ca ne enerveaza lumea din jur! si la ce ne ajuta ca ne enerveaza? de ce nu faci un sondaj referitor la ce facem ca sa schimbam lumea care ne enerveaza? eu sunt curioasa ce se face pt asta. ca ne enerveaza nu ajuta la nimic, ba mai mult strica..buna dispozitie a noastra. Deci? Ce zici Andy? vedem daca facem ceva sau o lasam asa ca sa avem ce discuta la cafele?
Dana

Andy Popianos spunea...

Draguta Dana, imediat ai raspuns. Daca ma intrebi ce fac, ti-as raspunde ca ridic deshtiu' din mijloc si il arat cu toata dragostea celor de nu-mi dau pace, incearca sa ma convinga ca de la varsta lor de inocenti au DREPTATE, sau, mai general spus, ma calca pe bataturi. La fel se intampla si cu cei care sunt prea importanti sau prea destepti. Mi se par inchisi, chiar daca ei considera ca sunt tocmai, foarte deschisi.ASA imi arat eu deazprobul. Poate pricep. Istoria imi zice, in realitate, ca nu e asa. Ba, chiar mai tare se adancesc in credintele lor idioate. Pentru ca....da, am uitat esentialul. Ei stiu cel mai bine, chiar daca nu recunosc asta. e o traire/liniste/siguranta interioara. Asa ca ce sa mai cred eu ca pot schimba. Atata pot, cu atata raman, iar la final evident isi vor pune intrebarea "eu cu ce am gresit?" Pacat, credeam ca e loc de mai mult, m-am inselat din nou. The story of my life. ;) It's cooooool, i try to be relaxed si sa impac pe toata lumea. Asta va insemna NICI sa ma mai folosesc de deshtele din mijloc amintite mai devreme. e bine, culoarea peretelui proaspat, nou (re)vopsit nu mai pastreaza urmele trecutului. It's good, it's all good. "Shut up and dance" era o melodie de la Aerosmith, care mi-a devenit motto in viata.

Anonim spunea...

Am bifat "foarte tare". De ce? simplu. Nu toti oamenii ma scot din sarite, dar am si momente cand piticii mei se ridica si fac revolta.
Ma enerveaza cand merg pe strada si oamenii care imi vin din fata merg pe aceeasi "banda" cu mine. Regula e ca intotdeauna trebuie sa ocolesti persoana din fata ta prin dreapta. Asta m-a invatat mama.
Nu imi place cand ma duc la cumparaturi la supermarket. Dupa ce ca mai e si aglomeratie, oamenii isi lasa cosurile in mijlocul drumului sau pur si simplu se opresc in mijloc si stau acolo jumatate de secol sa vada ce sa cumpere. Sfat: fa-ti lista de acasa cu ce ai nevoie.
Cand ma duc la farmacie sunt oameni care stau si se lalaie ce sa cumpere. Stau o jumatate de ora pana afla ce ingrediente are medicamentul respectiv. Mai sunt si alti oameni la coada, nu se gandesc?
Sunt mai multe, dar nu stau acum sa despic firul in patru. De schimbat nu poti schimba nimic. Chiar daca le atragi atragi atentia, uita pana data viitoare si tot isi vor lasa cosul in mijlocul drumului, tot vor arunca gunoaiele pe langa cos....aaaaa, ca sa nu va mai zic cat de mult ma enerveaza cand iau cosul de cumparaturi si-l gasesc cu pungi, bonuri, ambalaje in el. Dar nu mai zic ca incep sa ma enervez sigur.

O sa vorbesc pe larg data viitoare...:D

Anonim spunea...

Salutare,
(ca sa vezi diferenta inca de la inceput)
Eu am votat "acceptabil" din niste ratiuni simple pt mine: lumea din jur cuprinde prieteni mai mult sau mai putin apropiati, cunostinte simpatice, tu - si chiar nu pot spune ca tu ma deranjezi "foarte tare" (as zice ca la tine ma deranjeaza faptul ca INCA nu stiu in ce categorie sa te incadrez...si tu nu ma ajuti deloc).
Degeaba te enervezi pe lumea din jur, ca tot nu se schimba nimic. Da, poti face un chestionar ca cel propus de dana, dar poate ea inca nu stie vorba "cu o floare nu se face primavara". Unii din noi pot incerca la nesfarsit sa schimbe lumea din jur, dar ne luptam de fapt cu morile de vant - sunt prea putini aceia care incearca.
Fiecare se gandeste la ce-l doare pe el/ea in acel moment, iar daca ceilalti ar putea pur si simplu sa nu existe, atunci cu atat mai bine - totul se reduce la sine, oricat de egoist ar suna.
Cred ca toti avem zile proaste, cand si numai faptul de iesi din casa si sa dai cu ochii de altii ne deranjeaza cumplit de tare, dar in final totul trece (vorba cantecului).
Daca era sa votez "foarte tare" as fi inclus in acea categorie de lume: soferii, politicienii si anumite persoane pe care le cunosc si care cred ca au inventat roata si fara ei nu merge nimic.
Cine stie, poate intrebarea era mai corect pusa asa: ce categorie de persoane va enerveaza si cat de tare sau de ce?
Mi-a venit ideea (nu stiu cat de buna e) ca voi cei ce scrieti pe aici, sau vorbiti la radio, sau scrieti in presa, ati putea schimba perceptia oamenilor despre oameni - voi aveti capacitatea de a da o forma gandurilor pt ca altii sa reactioneze la ele - poate asta e o modalitate de a schimba lumea, cum zice dana ca ar vrea sa fie.
Si de la aceasta idee, un gand optimist: "things can only get better".
Strumfy

PS: sunt curioasa cine a votat "deloc, chiar imi place". Sa fi fost pe bune sau doar bascalie? Sau persoana aceea vede totul numai in roz?

Andy Popianos spunea...

Si eu sunt curios cine a votat DELOC, CHIAR IMI PLACE, o astept - DACA VREA - sa comenteze aici motivele ei (ca persoana)