VREMEA

duminică, 15 februarie 2009

...asa de tare!

asa de tare, asa de tare....

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am vazut Jerry Maguire de cateva ori si mi-a placut. Insa acum nu cred ca as mai avea rabdarea sa il mai urmaresc. Mi-a placut de ea ca a avut curajul sa-l urmeze, desi ce a facut e un pic prostesc.

Love full's everyone. I'd probably do the same.

P.S. Nu am inteles ce ai vrut sa exprimi prin titlul postarii? ce e tare? :D

Andy Popianos spunea...

Jerry Maguire reprezinta - pot sa ma gandesc - exprimarea unui regizor a celor mai adanci sentimente. Melodia - videoclipul - reuseste sa surprinda acea stare, acea...ceva care nu se poate exprima in cuvinte, dar cam toata lumea o catalogheaza drept love. Am vazut-o ca pe o traire, o emotie impartasita intru totul cu cel/cea de langa tine. Pacat ca realitatea are "darul" de a indeparta zi de zi de astea. Pacat, dar din gand in gand, e bine sa iti aduci aminte cine esti si de ce inca tresari in astfel de situatii. Pentru ca simti ca esti eXact la fel.eXact la fel. Tocmai prin acel "asa de tare", am incercat si eu sa transmit intensitatea trairilor mele.

Anonim spunea...

Cred ca inteleg ce vrei sa spui. Si eu imi doresc astfel de trairi. Cand am vazut filmul prima oara....n-am avut cuvinte. Mi-a placut, mi-am dorit inca de la inceput ca cei doi sa ramana impreuna si mi-ar fi placut sa fiu in locul ei. Vroiam si eu ce au ei, acel ceva, acea "unspoken attraction". Nu se poate explica in cuvinte, doar se simte.

P.S. This proves that you are a person who is not affraid to show his feelings and to express them.

Andy Popianos spunea...

Thank's for the fine words. "Unspoken attraction"-ul de care vorbesti, love-ul care urmeaza si descoperirea a tot mai multe din respectiva persoana pot fi o bucurie si din cauza rezultatului. Insa deobicei, ceea ce descoperi cu timpul nu este ceea ce credeai ca ai gasit, in tot acest timp. Asa ne invata viata sa ne deschidem bine ochii, inainte de a lua decizii importante.