VREMEA

luni, 22 noiembrie 2010

Some things

În româneşte unele lucruri. N-am să le categorisesc, în schimb am să le istorisesc pentru că le simt...pentru că le trăiesc. Lunea aceasta parcă a început altfel. Strict dacă stau să despic iar firul am avut la treabă foarte multă şi mai ales degeaba, dar per general am feeling-ul că ceva este altcumva undeva. Nu mă pot explica mai clar. Trăiesc din nou cu impresia că ceva nu se leagă. că acest ceva pe care doar îl simt nu e cum ar trebui să fie. Adică bine. Dacă aş putea, aş identifica problema şi aş găsi soluţia daca ar exista una, într+o altfel de ipostayă, ca cea în care mă aflu mă cam enervează să simt că nu e bine dar nu ştiu încotro să o apuc sau ce să fac. Nu îmi pot da pace pentru că feeling-ul îl am că ceva nu e în regulă însă de m-ai pica cu ceară tot n-aş putea să ştiu ce e. Am acest feeling de câteva zile şi... Şi atât, că mai multe nu pot face. Îmi doresc doar să treacă odată şi "faza asta". hai s-o cataloghez aşa ca să îmi fie mie mai uşor să o poziţionez şi să nu îi acord mai multăimportanţă, că mi se tot spune că acord prea mare importanţă atâtor nimicuri încât adevăratele probleme îmi scapă. Aşadar mă încred din nou în cei care fac aceste reproşuri şi mă concentrez pe REALuri. Dar parcă tot nu e ceva la locul lui. Măcar am scris aici să rămână scris, iar peste ceva timp îmi voi aminti că am simţit treaba asta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

uite cum vad eu la prima citire problema si ce nume ii dau: finalitatea.
zici ca degeaba si ca nu se leaga si nu e bine, deci o concluzie la suprafata poate fi lipsa unei finalitati a actiunilor tale, sau lipsa unui rezultat palpabil, concret.
nu stiu cat timp liber ai in perioada asta, dar eu mi-as concentra atentia efectiv pe sfarsitul de an cu tot ce insemna el: sarbatori, petreceri, intalniri cu prietenii, bilanturi de tot felul, ceea ce macar mi-ar da ideea de final, de concret.
eu pot sa visez cu ochii deschisi la asa ceva, ca oricum n-o sa se aplice, dar poate programul tau iti va permite un astfel de "rasfat" de sfarsit de an. si cine stie, poate gasesti si feeling-ul acela de nedefinit acum, sau o noua orientare/directie pt anul viitor.
have fun si bafta :))
strumfy

PS: si daca asta se numeste "aberatie pe tema data" da-i delete si gata :)