VREMEA

miercuri, 1 septembrie 2010

Septembrie

M-a lovit așaaaa, dintr-o dată. E deja septembrie. Cum a trecut timpul ăsta? Numai ieri parcă eram în martie/aprilie și deja e septembrie. Cu toate lucrurile care se întâmplă într-un ritm uneori galopant, ajungi să te lovească chestiile așa, pe nepusă masă. În acest moment de respiro, când la rândul meu am găsit ceva timp să mai aștern 2-3 vorbe ... m-a lovit și pe mine asta cu e septembrie deja. A mai trecut un an imediat. Și am făcut ... ce?! Sunt atâția oameni cărora le-am spus că o să ne întâlnim, atâtea planuri aveam prin primăvară...e septembrie deja și treburi din plin. Măcar atât, dacă în rest nimic nou. Ziua se face tot mai kică, temperaturile scad și ele, resursele la fel, până la urmă, zâmbetul e cel care face diferența. Am să zâmbesc mai mult. E o promisiune pe care mi-o fac. Tabloul vieții privit din exterior este foarte altfel, decât atunci când ești parte din el.
Septembrie plăcut și liniștit îți urez, dacă ai ajuns până la acest .(punct)

4 comentarii:

CORA spunea...

Nu trebuie sa invinuiesti timpul care isi face datoria sa treaca! Oamenii-s de vina ca nu adauga evenimente timpului!

Andy Popianos spunea...

Right, dar oamenii (omeneşte nu îşi mai fac timp, în toată agitaţia)

Anonim spunea...

septembrie....happy anniversary!!! and a hundred more ahead

ma mir ca nu ti-ai dat seama cum trece timpul si ai ajuns aici; pt mine perioada asta insemna ceva aniversari mai mult neplacute, decat placute.
dar, de data asta, noroc oarecum cu viata asta nebuna, ca nu am timp prea mult sa ma gandesc, asa ca trece repede...

tie (si mie - ca sa nu ma plictisesc) iti doresc un septembrie mai plin de ganduri si idei pe care sa le si faci cunoscute
cat despre :))) (zambete) sa fie din plin !

atat aici, ca trebuie sa citesc urmatoarea intrare, poate imi vine o idee de comentariu :)))))))

strumfy

Monica spunea...

zambetul e cel care face diferenta... ai dreptate!!! dragute postari, te-am descoperit intamplator pe aici..continua sa scrii si ...sa zambesti asa cum ti-ai propus! peace :)