VREMEA

joi, 26 noiembrie 2009

Timpul...nu-l poţi schimba

Ascultam melodia cu refrenul cuprins în titlu, de la Capuccino şi pot să trag concluzia căcam aşa e. Realităţile ultimelor zile ne-au demonstrat-o. Ca şi popor majoritar suntem foarte low, dacă după atâţia ani am ajus din nou în situaţia de a alege "răul" mai mic. Dar şi politica s-a mai schimbat. Oamenii politici au învăţat să mai vorbească, nu neapărat în folosul nostru, ci au învăţat ce să zică să sune bine şi în acelaşi timp credibil. La TV nimic nou, mie-mi foarte place când vorbesc toţi deodată. Ăsta e un defect al omului politic, testat chiar pe plan personal. Şi a-pr-pos de personal, că uşor uşor tot mai adânc coborţi în subiectul ăsta, e mai linişte. Pe zi ce trece mă liniştesc mai tare. E bine...afară e soare. Mulţumesc celor ce au avut răbdare (ca să rimeze...pam pam) şi cum aflu mai multe cum mai scriu aici. Mulţumesc frumos încă odată Filip. Mr.Standavid s-a interesat de sănătatea mea. Ceea ce m-a lăsat cu gura căscată recunosc. Analizele viitoare vor face într-un final lumină...sper. Ca să ştiu care mi-e locul. Până atunci...just a point of view: LIVE your life !!! Mulţumesc

P.S. Din cauza problemelor agravate lipsesc săptămâna viitoare. Claudia, sorry încă o dată ptr gală. Sunt convins că prezentatorul sau prezentatoarea, se va descurca.

2 comentarii:

clau p spunea...

Gala o sa fie ok, tu ai grija de tine :)

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj