VREMEA

marți, 4 august 2009

Criză ne-criză eu tot vreau

Dacă m-ai întreba astăzi câte chestii mai vreau comparativ cu anii trecuţi aş răspunde că muuuult mai puţine, pe ideea indusă şi de tv, dar şi de ceva interior care-mi tot repetă "şi dacă nu-i aşa...". Observând că pe tema conflictului între generaţii s-a iscat o adevărată discuţie în articolul publicat, îmi permit să întreb :

Cum crezi că e mai sănătos în noile realităţi?
Să vrei la fel de mult în continuare şi să vezi cum o scoţi la cap după, sau să te abţii o periodă şi să ai atâta siguranţă că măcar nu te-ai băgat în ceva care te poate afecta negativ?

Aştept păreri...

3 comentarii:

Anonim spunea...

pe moment-din lipsa de inspiratie- as zice: remember - 12 februarie "ratarea ocaziilor", dar partial
poate maine va fi altfel, o sa am si eu capul la mine :)
strumfy

Anonim spunea...

"a vrea" nu depinde de situatia economica, este un sentiment dependent doar de tine, in concluzie daca vrei gaseste solutii viabile pentru a reusii, daca nu gasesti.... incearca mai tarziu.
eu

Andy Popianos spunea...

a vrea = a dori ceva. Pentru a ajunge la rezultatul dorit (care să te satisfacă) e nevoie de dorinţa şi putunţă interioară, dar pentru a-ţi hrăni capacitatea interioară de luptă ai nevoie şi de o oarecare linişte şi siguranţă care vin din lumea reală, unde accentul se pune pe economie. Deci...se leagă. Unde mai pui că trebuie să faci alegerile astea la timpul favorabil apropos de "ratarea ocaziilor". So, it's not that simple. Nu se rezumă numai la... cum nu se rezumă nici doar la.... Mijlocul e noua certitudine, într-o lume tot mai incertă.