VREMEA

joi, 14 mai 2009

Revenire

eXact aşa, revenire asupra subiectului postat acum câteva zile aici "pe blog". Fără a încerca să acuz sau dimpotrivă să iau apărarea unora sau altora, observ din păcate că nu s-a înţeles eXact mesajul. Aşadar am să mă repet, omeneşte, că poate aşa se înţelege mai clar. eXact media este agenţia de publicitate care caută voci feminine pentru interpretarea spoturilor. Este nevoie de timbru vocal şi de abilitatea de a da citire unui text în faţa unui microfon. Doritorii, sau, mai bine spus doritoarele sunt rugate să îşi lase datele de contact pe adresa office@exactmedia.ro
Am apelat şi la acest mod de a găsi voci, pe lângă cele clasice din dorinţa de a găsi o voce bună, plină de calităţi interpretative(poate)încă nedescoperite. Şi în acest caz e vorba de interes. Dacă te interesează este o bună oportunitate de a face ceva. Şi nu durează mai mult de câteva minute. Aştept cu interes şi curiozitate.

2 comentarii:

blue_sasha spunea...

Aici o sa te felicit pentru deschiderea de care dai dovada si iti urez sa descoperi acel diamant neslefuit...inca :)
Ai toata admiratia mea pentru ceea ce incerci sa faci.

Andy Popianos spunea...

Mulţumesc de felicitări, dar nu e chiar cazul. Aştept să fie cineva interesat prima dată, iar dacă se va întâmpla asta, pot să merg mai departe şi să şlefuiesc "diamantul".
Aştept în continuare cu MARE interes.