VREMEA

miercuri, 13 mai 2009

Adică...cine?

Average people. eXact. Ăştia au o problemă. Mare şi e doar în capul lor. Vezi tu, ei cred că tot ceea ce fac, sau mărog, mare parte, adică majoritatea gîndurilor şi experienţelor trăite sunt de bine. Tot ce este altfel este de rău. Tot ce este în schimb neproductiv este acceptat, pentru că din zona asta se trag şi ei. Pe plan personal critică pe dinauntul lor tot ceea ce este diferit de ei, dar în ruptul capului nu ar zice pe gură treaba asta, pentru că vezi Doamne ar fi mai puşin plăcuţi, ceea ce nu le-ar place prea mult. Pe de altă parte nu înţeleg ce se întâmplă, nu pricep programe de lucru diferte de ale lor, chiar dacă în acelaşi domeniu. În plan personal însă, aceşti average people, care NICIDECUM nu se cred aşa, uită că tot ei la rândul lor au tot felul de întâmplăripe care unii, dint-o altă normalitate le-ar considera o adevărată nebunie. Da, te-ai prins sunt persoane agitate, chiar peste măsură, dar convinse că ştiu ce e bine, convinse de ceea ce vor, iar restul are de ales ori e de acord cu treaba asta, ca să aibă parte de o viaţă liniştită, ori ba. Am tot repetat, tinereţea va fi şi ea de vină, dar tind să cred că e mult. Mult mai mult sub stratul de "ce draguţ vreau să par" şi, ceea las să fie văzut e...vorba aia doar "the tip of the iceberg". Poate dispar odată de pe faţa pământului şi noi ceilalţi, nici prea grăbiţi, nici prea agitaţi, nici prea înceţi, nici prea deştepţi, nici prea niccum, dar LINIŞTIŢI vom avea o viaţă care nu se va încadra doar să le facem lor pe plac, să fie ei fericiţi, etc. etc. Atât.

3 comentarii:

blue_sasha spunea...

Si aici am ceva de spus :)
(si imi doresc sa nu fiu singura)
Cred ca este vorba despre esenta din care este plamadit fiecare.
Daca stim ce ne dorim, ne cunoastem aspiratiile, felul in care actionam astfel incat sa ne placem pe noi insine, stim cine suntem si avem incredere in ceea ce facem chiar si atunci cand suntem trasi inapoi, oamenii de care vorbeai pot in cel mai bun caz sa ne smulga un zambet de ingaduinta. Nimeni n-ar trebui sa ghideze viata altora dupa a sa. Fericirea este altfel pentru fiecare.
Ganduri de bine :)

Andy Popianos spunea...

Fericirea este altfel pentru fiecare, aici asezonez cu tine, însă ideal ar fi ca la un moment dat, acel moment care nu se întâmplă în mod normal - şi de aceea este atât de apreciat - fericirea să fie "unda" care leagă 2 suflete. Asta presupune multe lucruri care ar trebui să se lege. Şi oricând pot fi acuzat că privesc doar "modul ideal". Dar mă aştept să experimentez acest "ideal" la rândul meu. Măcar odată.

blue_sasha spunea...

Ma gandesc acum la cel mai bun prieten al meu pentru care viata s-a schimbat cu 180 de grade intr-o singura zi si personal si profesional si social chiar.
Da, este posibil, trebuie doar sa crezi ca se va intampla si sa iei in considerare posibilitatile care se afla langa tine si sunt sigura ca o sa traiesti exact ceea ce iti doresti sa fie.
Ganduri de bine