VREMEA

marți, 14 aprilie 2009

Futur

Ma uitam la TV si am dat peste discursul presedintelui de pe antena3. Vorbea frumos, nu stiu eXact ce avrut sa zica, dar am simtit ceva. Am simtit ca s-ar putea sa avem parte de agitatie si in acest domeniu. Ma gandeam la razboi. Concluzia e logica. De cativa ani totul merge in jos, tot in jos, am ajuns la nivelul in care putem observa cu certitudine DA nu mai exista bun simt, respect si alte-uri care ne definesc ca oameni. SUntem cainosi, uraciosi deci rautaciosi. Aceasta este realitatea azi. Unde nimic nu mai este apreciat, average people think they're smart, prostia-i la putere in TOATE domeniile si de fapt ne agitam fiecare in grauntele fiecaruie de viata ca sa...ce? Asa ca socul poate va schimba ceva. Asta este definitia socurilor, indiferent de domeniu. Eu, asa am simtit. Nu ma bazez pe nimic ce ar putea fi contrat, daramite disecat. Asa am simtit. Am scris aici, sa nu se piarda si ...poate peste ani si ani (ca nici aici nu exista vreo siguranta)daca va ramane la aceasta adresa voi cii ceea ce am scris cu degetele astea tinere cu mult timp in urma. "Ce prostut eram" sunt aproape sigur, va fi urmatorU-mi gand.

Astazi 14.04.2009

3 comentarii:

blue_sasha spunea...

trist gand...intr-o saptamana in care ar trebui sa constientizam farama de bunatate care a mai ramas in noi...si sa o aducem la lumina...DAR suntem prea grabiti, prea ocupati cu cumparaturile, cu felicitarile, cu ultimele zile de servici, cu....altceva. valtoarea asta m-a prins si pe mine si vreau sa ma opresc dar mi-e aproape imposibil ..si cand in sfarsit am reusit deja e tarziu, e noapte si eu sunt in pat..gata pentru ziua de maine....dar POVESTEA NU E ASTA si o tot uitam....cineva in zilele astea a SUFERIT si si-a dat viata DIN DRAGOSTE pentru noi; oare asta nu ne spune nimic despre ce ar trebui noi sa facem zilele astea?
eu ma opresc aici si ma uit la mine.

Andy Popianos spunea...

e aproape 9 seara. Asa-i cum zici. Linistea am regasit-o zilele acestea. Asa imi doresc sa fie viata. Insa pastrez parerea aceasta pentru mine. Blue-sasha ai dreptate, insa in lumea de afara , in care fiecare e cu....al lui nu cred ca sa poate sa fie liniste. Asa ca pentru toti cei ce ne-am oprit din lucrurile lumesti pentru o clipita si am auncat o privire in interior (ma includ aici si pe noi) Sarbatori fericite si linistite.

blue_sasha spunea...

:) am trecut doar sa-ti urez si eu Sarbatori Fericite, sa ne umplem sufletul de lucruri frumoase, de oameni dragi, de soare, de primavara, de flori de copaci...
aveti grija de voi :)