VREMEA

marți, 10 martie 2009

liniste

prea multe ganduri in cap, prea multe posibilitati, imi aduc aminte de piesa asta pe cand "o bagam la radio", pe atunci cu mesaj pentru cineva mai special.Imi aduc aminte de mine, de viata simpla si frumoasa in care puteam sa fac ce vroiam fara sa li se para celor din jur ca de fapt vreau sa zic altceva.
Imi aduc aminte ca in asa ceva credeam, acum...m-am cam indepartat...m-am indepartat de mine...si cu schimbarea ASTA mi-e greu sa ma acomodez.
Gary Barlow pe de alta parte, canta si acum cum canta si atunci...


Gary Barlow -Forever Love
Vezi mai multe video din Muzica »

3 comentarii:

Anonim spunea...

E o melodie frumoasa. Imi place.

Andy Popianos spunea...

Ma bucur ca inca trezeste amorteala in care ne-am comlicat vietile de ceva timp incoace. E o melodie care pe mine m-a trezit si mai mult decat asta mi-a trezit o mie si una de amintiri a ceea ce am fost odata. A celor ce ma incojurau, a vietii in care credeam ca o sa am succes. Este un crampei din ceea ce credeam ca poate insemna viata. Fericire, nu doar bucurii trecatoare, sprijin nu neaparat aratat, intelegere si multe vise pe care, daca crezi in cineva i le immpartasesti cu inima deschisa. De fapt...ne ascundem tot mai tare de una de alta, caci pana la urma, ne ascundem de noi insine si avem fata aia mai mereu serioasa, si nici nu ne mai inveseleste cu adevarat nimic, pentru ca ne chinuim atat de tare sa fim pe placul cuiva. Situatiile de zi cu zi, felul oamenilor de a se astepta tot timpul la ceva, ori in esenta viata unora dintre noi are atata impact asupra celorlalti incat te intrebi dupa ani si ani. Eu cine sunt? Tu cine esti? Si acum ...ce? Melodia merge pe fundal undeva, ca si sincera expresie a ceea ce credeai ca poti odata, dar...acum nu mai ai. Pacat. But hey, viata merge inainte. ori de-i bine, ori de-i rau si nimeni nu mai are timp sa se opreasca sa vada daca drumul ales este eXact cel inchipuit.

Anonim spunea...

mie imi place mai mult Robbie W cu Come undone :) esti cam deprimant in ultima vreme, nu prea suna a Popianos-ul pe care il stiu eu :)