VREMEA

luni, 22 februarie 2010

Schimbari

Odata cu noul sistem de operare uite, pot sa scriu din nou. Imi este mai greu cu diacriticele dar cele din urma vor fi cele dintai la urma urmei. Despre schimbari as vrea sa scriu 2, 3 cuvinte mai jos, nu de alta da'mi se pare ca trecem prin ele tot mai tare si tot mai des. Ceea ce - guess what?! - imi este chiar pe plac si mai mult decat atat. Am tot auzit de lucruri rele, cred ca ele se intampla mai des, cred ca criza inca isi mai pune amprenta peste noi, dar mai cred ca se vor ivi si lucruri de bine. La radio, mi-am si compus interventia de final (pe care sper s-o folosesc muuult mai incolo), dar daca apele se vor misca intr-acolo, macar o am pregatita gata sa fie difuzata. Revin, tot cred ca lucruri bune se vor arata anu'asta. Am eu feeling-ul asta. Astept ca acel ceva sa ti se arate si tie, oricat de mic si neinsemnat ar fi. Iar daca va fi, incearca sa il bagi ikn seama. Poate acela va fi motivul unui nou inceput. Unul mai "clean", asa cum ti l-ai inchipuit ca va arata atunci cand te priveai in oglinda si-ti imaginai viitorul, termen care, la varsta aia, prea frageda, suna asaaaa ca si un cuvant care nu iti spunea prea multe dar care sigur avea o incarcatura grava oridecate ori il pronuntai mai accentuat. De multe m-am mai prins odata cu trecerea zilelor, ca de exemplu faptul ca oamenii se aseamana foarte mult cu ceea ce iubesc. Sunt dintr-aceia care se simt atrasi de pisici si se poarta ca si ele, la fel iubitorii de caini sunt mai "cainosi". Asta nu inseamna ca le imprumuta fatis comportamentul ci este ceva in comportamentul si gandirea sau mai bine zis modul de a privi viata in fiecare dintre cele 2 categorii diferite. M-am mai prins ca nu ma exprim eXact, cu toate ca cunosc un tip - prieten bun care si are o companie cu aceeasi titulatura....Deh. Viata. Si a-pro-pos de ea, sa nu uitam acel ceva. Acel ceva care ne face sa fim diferiti de "toata lumea" de care se tot vorbeste pe toate canalele. Si asta presupune...umanitatea. Sentimentele care ne conduc si care ne indruma sa... sau sa nu...whatever (vorba aia)'. Si ca sa fiu concis, revin la finalul deja produs in studiourile marete, care seamana tare de tot cu asta:

Seamana mult povestea, pentru ca si eu visam ca viata mea sa fie ca cea prezentata intr-un serial de cand eram mai tanar :

E 2010, si lucrurile s-au legat altfel, insa am putut sa zic ceea ce am simtit, cand am simtit si sa ma auda toata lumea. Ceea ce sper, a contat acolo undeva, macar pentru cineva. Asa ca MULTUMESC Sibiu, oriunde te-ai afla.

2 comentarii:

Anonim spunea...

iubitorii de caini sunt prietenosi, nu cainosi :) ma bucur sa vad mai mult optimism pe blog :)

Andy Popianos spunea...

un iubitor de caini, se simte din raspuns, ca a raspuns. Muktam de comentariu si salutari.