VREMEA

vineri, 10 aprilie 2009

Baliverne / adevaruri

Mai, nu stiu ce sa zic. Ganduri 1000/secunda, variante la fel, calcule cam tot atatea, sigurante...v-o 24 intr-o cutie mostenita ;)
SIncer, ma uitam la tv, ceea ce se vorbeste acolo este atat de subtire. La fel la radio, cam toate interventiile sunt subtiri rau. Nu ma mai impresioneaza nimic, nu mai zambesc, ce sa zic de ras, nu mai simt ca ma atinge ceva, nu mai...nimic. Continuand in stilul asta red ca o sa fiu un batranel foarte ciufu(li)t. Dar care sa fie scaparea?! Ce sa se intample ca sa...ceva. Habar n-am. Dar asta e. Primavara noh. Fiecare cu ale lui. Aici (la mine) lipsa. Macar de-as fi avut si eu "ale mele". Sorry, n-am. Nu am nimic. Cu atat mai mult pareri. Asa e fericita toata lumea.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Asa e peste tot..si cu orice.Nimic nu te va mai uimi in ziua de azi,pt ca toate astea se intampla zilnic,nu e nimic nou,nimic altfel...totul e la fel de ceva ani incoace.Mass-media pune accent pe ce vrea sau ce i se permite...dar si acolo la un moment dat toate se vor repeta...Sa zambim?sa ne mai amuze vrea"emisiune de divertisment"????exista asa ceva la noi in Romania?Daca da,scuzele mele si recomandati-mi-o si mie...Tot ce vrea sa fie considerat divertisment e doar comercial...inca niste guri care au nevoie sa supravietuiasca si sa fie"vedete"...deci Andy...perfecta dreptate ai

Anonim spunea...

vreo...scz

blue_sasha spunea...

da...invatam din nou lucrurile simple lipsite de artificii si de dorinta de a placea cu orice pret sau de a urma o reteta "de succes"
ce ne mai poate face sa zambim? buna intrebare si ma gandesc acum la mine...pai ar fi prietenii pe care i am alaturi de atata amar de vreme, ma bucur de familia care mi-a ramas, de cainele meu care vede in mine cea mai draga persoana din lume cand de fapt eu sunt dependenta de el :)...unii oameni pe care-i vad pe strada si care-mi aduc aminte de copilarie...azi m-a facut sa zambesc ...o furnica :)transporta cu o viteza uluitoare o farama de 2 ori mai mare decat ea :) si m-am trezit intrebandu-ma "oare cat de lunga pare o zi de furnica?"
cat priveste televizorul....hmmm intentionez sa-mi iau concediu prelungit
toate bune :)

Andy Popianos spunea...

Multam fain Gigele
blue_sasha m-ai inspirat cu acea zi de furnica. Furnici - mi-as permite - suntem de altfel cu totii. Universul difera. Furnicutele sunt harnice. Oamenii - rai ;)