VREMEA

luni, 27 aprilie 2009

As vreaaaa....MAI mult

(Se apropie luna lui MAI, aşa că vrând - ne-vrând suntem mai...aici completează fiecare)
Mi-aş dori să pot odată să scriu inteligibil şi destul de repede la tastatură, folosind diacritice, mi-aş dori să pot să zic eXact ce mă frământă în momentul când mă frământă, mi-aş dori ca visele legate de viitorul personal să se întâmple (sau, măcar o bună parte), mi-aş dori să fiu apreciat mai mult, mi-aş dori să...dar mai bine mă opresc aici. În loc să îmi mai doresc, mai bine să recunosc că îmi e bine, iar restul vor veni în ritmul lor...înceeeeet înceeeetiiişoooor. Aşa sper. Toate la vremea lor. Momentan, e timpul să aştept, orice m-aş apuca să fac ar însemna doar o altă bătaie de cap, fără nici un rezultat. Aşa că n-am nevoie de bătăi de cap, e vremea doar să aşteeeept şi să mă bucur de frumosu-mi univers. Mă bucur de linişte câtă MAI este. Acum...e bine.

4 comentarii:

Ciprian D. spunea...

Wow...liniste? Unde? Te invidiez :)

blue_sasha spunea...

si eu te invidiez :)...dar pentru ca sti sa astepti. eu sunt din cealalta categorie care nu asteapta si intr-adevar Andy totul nu e decat bataie de cap, depui atata efort pentru un lucru, iti faci sperante si in cele din urma rezultatul e zero si pe langa asta esti servit cu intreg meniul: dezamagire, sperante naruite, intrebari de genul unde am gresit sau de ce mi se intampla tocmai mie...Cat despre dorinte..si eu imi doresc sa spun ceea ce ma framanta exact atunci cand ma framanta
Ganduri de bine!

Andy Popianos spunea...

@Gigel...ai dat tonul se vede treaba, acum sunt de invidiat dar

@blue_sasha nu e nevoie de mai mult decat sa te concentrezi din cand in cand pe lucrurile cu adevarat importante in momentul acela. Adica lucrurile adevarate, nu ceea ce ne inconjoara in lumea asta nebuna nebua. Lucrurile care te fac sa zambesti, sa te simti alive, sa "simti" acea caldura pe dinauntru. Si de acolo, din interior vor iesi lucrurile care in definitiv te definitiveaza. Arata ochilor ce vor sa vada cine esti cu adevarat. Fiecare avem nevoie din gand in gand de asa ceva. EU, mi-am gasit acum momentul (unul din cele multe).
---
Multumesc amandurora

Anonim spunea...

Sa inteleg ca ai gasit in sfarsit ceea ce cautai in perioada asta de inceput de an?
Am simtit si in vocea ta o schimbare in bine, e vesela, parca merita sa traiesti. Tine-o tot asa!
Ma bucur pt tine.
Strumfy